22
Mayıs
2024
Çarşamba
BAĞCILAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Eve silahlı baskın: 3 ölü, 1 yaralı

Bağcılar'da bir avukata ait eve giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, karı-koca ile 2 kız çocuğuna ateş açtı. Küçük kızlar ve anneleri hayatını kaybederken, babanın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayı haber alan yakınları, sinir krizleri geçirdi. 

Olay, saat 10.00 sıralarında Bağcılar Güneşli Evren Mahallesi Sistem Sitesi B Blok Daire 1'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, baba Mahmut Bulut (32), kardeşleri İsmail ve Hamit Bulut'u arayarak "Eve gelin, biz vurulduk" dedi. Bunun üzerine olay yerine koşan Bulut'un yakınları, çaldıkları kapı açılmayınca eve camdan girdi. Eve giren yakınları, avukat Mahmut Bulut, eşi Asuman Bulut ile kızları Zeynep (6) ve Beyza'yı (4) yerde kanlar içinde yerde yatarken buldu. Başlarına 2 ve göğüslerine birer kurşun sıkılan küçük kızların olay yerinde hayatlarını kaybettikleri anlaşıldı, yerde can çekişen baba Mahmut Bulut ile eşi ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Asuman Bulut'un yolda hayatını kaybetmesi sonucu Medison Hastanesi'ne kaldırıldığı, Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Mahmut Bulut'un ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

Polis ekipleri olay yerine gelerek incelemelere başlarken, eve koşan Bulut ailesinin yakınları da sinir krizleri geçirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2007 Pazartesi 12:23:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat IP: 85.102.42.xxx Tarih : 25.09.2007 04:07:57

insanlar şaşırmış desem kimse yanlış anlamaz dimi gercekler acıdır demişler ama nedenini söylememişler nedene gerek varmı belki evet belkide hayır ama tek bildiğim gidenin geri gelmemesi yalan dünya kağpelerle dolu bu olayın hiçbir açıklaması olamaz bunu yapan yada yapanlarda insan olamaz sadece kınıyorum diycem ama onunlada kalmıyorum yakınlarına başsağlığı diliyorum bulunmalarınıda enkısa zamanda bekliyorum