24
Mayıs
2024
Cuma
BAĞCILAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Hatıralar ağlattı Başkan sevindirdi

Bağcılar Belediyesi, Türk Polis Teşkilatı’nın 160.yıldönümü dolayısıyla, şehit polis aileleri için moral ve yardım gecesi düzenledi.

İlçede görev yapan polislerin de aileleriyle birlikte katıldığı geceye Bağcılar Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık, İlçe Kaymakamı H.Avni Mutlu, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ ve şehit polis aileleri katıldı.

İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ: “Güvene ve desteğe ihtiyacımız var” Açış konuşmasını yapan İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ, vatandaşların güvenliği için 24 saat çalıştıklarını belirterek, “başarılarımızın sürdürülebilmesi için, halkımızın güven ve desteğine ihtiyacımız olduğunu hiç unutmamalıyız” dedi.

Kıyıklık: Şehit aileleri bize emanettir

Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık da bütün polislerin haftasını kutlayarak, şunları söyledi:

“Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde, bir arada yaşamasını sağlama ve sağlanan bu ortamı devam ettirme görevini başarıyla sürdüren emniyet teşkilatının 160.yıldönümünü kutluyorum. Böyle anlamlı bir gecede şehit polis ailelerini unutmadığımızı göstermek istiyoruz. Onlar bize emanettir. Onları korumak, kollamak ve yalnız bırakmamalıyız. Bağcılar Belediyesi olarak her zaman onların emirlerinde olduğumuzu unutmasınlar. Allah’tan onlara sabır diliyorum.”

Gecede hüzünlü ve mutlu anlar…

Geceye katılan Bedirhan Gökçe’nin okuduğu şiirleriyle bazı şehit yakınları gözyaşını tutamazken, türküleriyle geceye renk katan Türk Halk Müziği sanatçısı Gökmen de polis ailelerine mutlu anlar yaşattı.

Belediyeden yardım

160 yıldır güvenliğimizi ve huzurumuzu sağlayan fedakar polislerimizden şehit olanların ailelerine toplam 6.5 bin YTL para yardımının yapıldığı gecede, ayrıca yine belediye tarafından, ilçede görev yapan 565 polise de yarım altın hediye edildi.

Abdurrahman Fidancı-Kenthaber/Bağcılar
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2005 Pazar 11:48:37
Güncelleme :3 Mayıs 2005 Salı 16:02:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?