17
Mayıs
2024
Cuma
BAĞCILAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

İstanbul: Bağcılar'da kuyumcu soygunu: 1 ölü

Edinilen bilgiye göre, Bağcılar Caddesi 93 numarada bulunan Çağrı Kuyumculuk’a, saat 19.15 sıralarında bir taksiyle gelen 5 kişiden ikisi dükkana girip, Kuyumcu Servet Kılıç’a (46) altın takıların fiyatlarını sordu. Müşteri kılığındaki soyguncuların dükkana girmesinin ardından dışarıda bekleyen 2 kişi daha içeri girdi.

Soyguncular, kuyumcuya tabanca çekerek etkisiz hale getirdiler. Soyguncular daha sonra, vitrindeki 5 altın takı setini ve yaklaşık 50 bileziği aldı.

Soyguncular dükkanı terkederken, işyeri soyulan Kılıç, şahısların üzerine atladı. Kimliği belirsiz şahıslar, kendilerine engel olmaya çalışan Kılıç’ın kafasına ve omzuna iki el ateş ettiler. Kılıç kanlar içersinde yere yığılırken, soyguncular, olay yerine geldikleri rakam grubu alınamayan 34 TCD plakalı taksiye binerek kaçtı.

Kuyumcu Servet Kılıç, başına ve omzuna aldığı kurşun yaralarıyla olay yerinde hayatını kaybetti. Ölen kuyumcunun yakınları, olayı haber aldıktan sonra kuyumcu dükkanına koştular. Kılıç’ın yakınları, cesedi görünce sinir krizleri geçirdi.

Görgü tanıkları, içerden 3 kişinin çıktığını ve kapıda bekleyen bir taksiye bindiklerini, ellerinde de tabanca olduğunu söyledi. Polis, soyguncuların yakalanması için operasyon başlattı.

iha-istanbul
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2004 Cumartesi 11:27:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kocal IP: 88.233.214.xxx Tarih : 28.04.2008 22:03:07

öncelikle ölen kuyumcu kardeşime alalhtan rahmet diliyorum sora bunu yapan insan diyemiyorum çünkü insan olmaaz cana kıyan bu adi kişiler bir an önce yaklan malı cezalarını negırı verilmelidirler bunlar infaz etmek lazım böle adilik olurmu yaa nasıl bir cana kıyorsunuz yazıklar olsun size başka da birşey demiyorum lanet olsun bu içim de ki insan sevgisine diyyorum ....