19
Mayıs
2024
Pazar
BAĞCILAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

İstanbul-Bağcılar: Albaraka Türk Bağcılar Şubesi'ni açtı

Türkiye’nin ilk özel finans kuruluşu Albaraka Türk, İstanbul’daki 13. Türkiye genelinde ise 28. şubesini Bağcılar’da hizmete açtı.

Açılışta Albaraka Türk yönetim kurulu üyeleri ve yöneticileriyle beraber iş ve siyaset dünyasından da önemli misafirler yer aldı. Açılış konuşmasını yapan Albaraka Türk Genel Müdürü Dr. Adnan Büyükdeniz, "Tasarruf sahibi ve yatırımcıya Albaraka Türk hizmet anlayışını ulaştırmak amacıyla hizmete sunacağımız Bağcılar şubemiz, hizmet yarışımızın en yeni halkası olacaktır. Önümüzdeki dönemde gerek İstanbul’da gerekse yurdun dört bir tarafında yeni hizmet halkalarını açarak tasarruf sahibinden topladığımız tasarrufları Türk ekonomisinin hizmetine sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Bir Kuruma güven kazandıran hususlardan birinin sermaye ve ortaklık yapısı ise diğeri de yönetimin takip ettiği politikalar olduğunu belirten Dr. Büyükdeniz, "Biz Albaraka Türk olarak sermaye ve ortaklık yapımız kadar takip ettiğimiz ihtiyatlı yönetim politikalarımız ve mali yapımızın sağlamlığı ile sizlerin tasarruflarını güvenli bir şekilde büyütecek, işlerinizi geliştirmeniz için kaynak sağlayacağız. En önemlisi faizsiz esasta çalışma ve sözünün arkasında durma konusundaki hassasiyet ve titizliğimizi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da göstereceğiz" diye konuştu. Dr. Büyükdeniz, Konya Sanayi, İstanbul Beylikdüzü, Ankara Ostim, Kocaeli Gebze, Diyarbakır, Denizli şubelerinin açılışıyla ilgili çalışmaların da son noktaya geldiğini sözlerine ekledi.

İSTANBUL-(İHA)
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2004 Çarşamba 12:33:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?