19
Mayıs
2024
Pazar
BAĞCILAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

İstanbul-Bağcılar: Kıyılık'tan örnek konuşma: İmar Affı çıkarılmasın

Bağcılar Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık, şehirleşmenin en önemli problemlerinin kaçak yapılaşma olduğunu ve kaçak yapılaşma ile en çok kendilerinin mücadele ettiğini söyledi.

İstanbul’un ve Bağcılar’ın en önemli sorunlardan birinin kaçak yapılaşma olduğunu belirten Bağcılar Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık, kurdukları bir ekiple Bağcılar’daki kaçak yapılarla çok önemli bir şekilde mücadele ettiklerini söyleyerek, imar affının da kesinlikle çıkarılmamasını istedi.

"Bu sorunu temelinden çözmek istiyoruz” diyen Başkan Kıyılık, şöyle devam etti:

“Seçimlerden önce yüzlerce vatandaş kaçak kat yapmaya çalıştı. Ama biz seçimleri fırsat bilerek kaçak yapı yapmak isteyenlere göz açtırmadık ve kesinlikle oy kaygısı duymadık. Seçime bir hafta kala yüzlerce kaçak çatı yıktık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş’ın da bu konunun üzerinde çok durduğunu biliyoruz. Bütün belediye başkanlarıyla bir araya geldik. İstanbul’un temel sorunlarını masaya yatırdık. Fikir alışverişinde bulunduk. Büyükşehir ile işbirliği içerisinde olarak bu sorunu da temelinden çözeceğiz"

Abdurrahman Fidancı/KENTHABER-BAĞCILAR/İSTANBUL
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2004 Çarşamba 11:10:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cevat kahraman IP: 81.214.33.xxx Tarih : 1.06.2008 12:32:08

BEN ZOR SARTLARLA CALISIP BORCLA TAPULU ARAZİMİZE KACAK KATYAPTIM ,TAMAMEN BARINMA İHTİYACIMI KARSILAMAK NİYETİ İLE YAPTIMVE TUZLA BELEDİYESİ CEZA YAZDI AYRICA SAVCILIGA SEVK ETTİ.SİMDİ BEN SUNU SORMAK İSTİYORUM;BİZİM MAHALLEDE İMAR GECMEDİ AMA 30 SENE İCİNDE TAM SAYISINI BİLMİYORUM AMA 8000,9000 BİNA VARDIR. AYRICA GECEKONDULARI,SAYMIYORUM.ONLAR HİS DEVLETE VERGİ VERMESİN,ELEKTRIK SU PARASIDA VERMESİN,10YILSONRADA BEDAVADAN ARSA SAHİBİ,EVSAHİBİ OLSUNLAR NE GUZEL MEMLEKET.GELELİM TOKİYE:İMARSIZ,RUHSATSIZ DİYE BİZ,3KATI ATINCA MAHKEMELERDE SURUNELIM EVİMİZ YIKILSIN,DEVLETE VERGİMİZİ,FATURALARIMIZI DA AKSATMADAN YATIRALIM,TOKİ İMARSIZ VEYA OZEL İZİNLERLE 15KAT ATIP SATABİLSİN ,ADALET SOSYAL HUKUK DEVLETİ BUNUN NERESİNDE KALDI. ACARİSTANBULU HİC KOUSMUYORUM.SIRADAN VATANDAS OLARAK AKLIMA HİC ISTEMESEMDE SU GELİYOR,BU ULKEDE İNSANCA YASAMAK İCİN,YA COK ZENGIN OLACAKSIN,YADA VATAN HAİNİ OLACAKSIN, KURALLAR SADECE GARİBAN ASGARİ UCRETLİYİ BAGLIYOR..