23
Mayıs
2024
Perşembe
BAĞCILAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kıyıklık internet medyasıyla bir araya geldi

Bağcılar Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık, internet medyası ile bir araya geldi. Belediye Halk Sarayı’nda yapılan toplantıda, internet temsilcilerine Kent Bilgi Sistemi (KBS) projesi ve gelişimi konusunda bilgi verildi.

Beş ay sonra bitecek olan proje, 2 milyon 400 bin YTL bütçeye sahip. Proje çalışması tamamlandığında, Bağcılar’ın coğrafi haritası, sosyal ve ekonomik durumu bilgisayar ortamında yerini alacak. Projeyle Bağcılar’da bulunan bütün cadde ve sokakların yapısal durumları kayıt altına alınacak.

Kıyıklık, internet temsilcilerine e-belediyecilik hizmetlerine anlattı. Kıyıklık, “Belediye olarak e-belediyeciliği internet üzerinden tam olarak sağlıyoruz. Yaptığımız bu geniş kapsamlı projeyle Yönetim Bilgi Sistemi, İnteraktif İnternet ve Coğrafi Bilgi Sistemleri tam anlamıyla oluşturuldu. Ayrıca 22 mahallede yapılacak olan anketlerle vergi mükelleflerinin her türlü durumunu tespit edebilme imkanını yakalayacağız. Yapacağımız anketler sonucunda oluşturulacak tematik haritalar, gerçekleştireceğimiz hizmetlerde büyük rol oynayacak” şeklinde konuştu.

Mehmet Arifoğlu-Kenthaber/İstanbul
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2005 Pazar 10:49:04
Güncelleme :11 Temmuz 2005 Pazartesi 12:28:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?