17
Mayıs
2024
Cuma
BAĞCILAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Komşuya diye çıktı kayıplara karıştı

Her hafta annesini ziyaret eden Dilek Tanrıverdi, geçen cuma günü kızıyla beraber annesi Ayşe Şahin’in Güneşli’deki evine gitti. Tanrıverdi, annesini ziyaret ettikten sonra uzun zamandır görmediği bir komşusunu görmek istedi. Kızıyla beraber gittiği komşusunun yanında iki saat geçiren Tanrıverdi, komşu ziyaretinin ardından kayıplara karıştı.

Üç gündür eşi ve kızından bir haber alamayan İsmail Tanrıverdi, ‘Eşim annesine ve komşusuna telefonla arayan biri tarafından sürekli rahatsız edildiğini söylemiş. Telefon kayıtlarımızda şüpheli bir numaraya rastladık. Eşim ve kızımın bu telefonun sahibi tarafından kaçırıldığını düşünüyorum. Telefon kayıtlarını isteyip görüşmeleri tespit ettireceğim’ diye konuştu.

Polise ve savcılığa başvurmasının yanı sıra, kaybolan eşi ve kızının ardından dedektif gibi iz sürmeye başlayan Tanrıverdi, ‘Her yerde onları arıyorum. Onları bulana kadar işe gitmeyeceğim’ dedi. Eşi ile 5 yıldır mutlu bir evlilik sürdürdüklerini belirten Tanrıverdi, kızının kendisine çok düşkün olduğunu belirterek, ‘Kızım olaydan bir gün önce bana sarılarak uyumak istedi. Sanki içine doğdu. Hayatlarından şüphe ediyorum. Üç gündür uyku uyumuyorum, yemek yiyemiyorum’ diye konuştu.

İsmail Tanrıverdi, eşi Dilek ve kızı Betül Tanrıverdi hakkında bilgi sahibi olanların şu numaralara bilgi vermesini istedi:

0536 285 59 58-0212 489 40 61-0212 474 70 49

hürriyet gazetesi
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2004 Salı 12:14:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?