18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAĞCILAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Tek gözü görmeyen sürücü, polisleri atlatamadı

İstanbul Bağcılar’da gece uygulaması yapan polis ekiplerince tek gözü görmeyen bir sürücü yakalandı.

Daha önce geçirdiği bir kaza sonrasında tek gözünü kaybettiği halde bir türlü araç kullanmaktan vazgeçmeyen sürücünün ehliyetine el konulurken aracıda trafikten men edilerek otoparka çekildi.

Saat 21.00 sıralarında İkitelli köprüsü Bağcılar girişinde rutin olarak gece uygulaması yapan polis ekipleri, Davut Yılan yönetimindeki 34 YTY 83 plakalı minibüsü durdurdu.

1995 yılında geçirdiği bir kaza sonrasında tek gözünü kaybettiği öğrenilen Davut Yılan araçtan indirildi. Yaptığı yanlışın farkında olan tek gözü görmeyen sürücü telefon etme bahanesiyle olay yerinden kaçmaya kalkışınca, polis ekiplerince bu kez yaya olarak yakalandı.

Kendisine neden bu şekilde araç kullandığını soran basın mensuplarına "gözüm görüyor" diyen Davut Yılan’ın kullandığı ehliyetin, 1990 yılında alındığı ve daha önce geçirdiği kaza sonrasında değiştirilmediği görüldü.

Olay yerine çağırılan trafik polislerince ehliyetine el konulan Yılan ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, kullandığı araçta trafikten men edilerek otoparka çekildi.

MAHMUT SEZER-İSTANBUL (İHA)
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2003 Salı 00:00:11
Güncelleme :11 Ocak 2004 Pazar 23:47:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?