22
Mayıs
2024
Çarşamba
BAĞCILAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Toplu sünnet karnavalı

Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel sünnet şölenine katılan binlerce kişi karnaval havasında bir gün geçirdiler. Bu yıl 13.’sü düzenlenen Geleneksel Sünnet Şölenine Bağcılar Belediye Başkanvekili Lokman Çağırıcı, Bağcılar İlçe Kaymakamı H. Avni Mutlu, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ve diğer yetkililer katıldı.

13 YILDA 36 BİN ÇOCUK SÜNNET EDİLDİ

13 yıldan beri Bağcılar Belediyesi’nin düzenlemekte olduğu sünnet kampanyasında bu yıla kadar 36 bin çocuk sünnet olurken bu yıl ki toplam rakam 3 bini buldu. Sosyal Belediyecilik anlamında düzenlenen ve toplumsal faydanın ön planda tutulduğu sünnet çalışmaları önümüzdeki yıllarda da daha da büyüyerek devam edecek.

YÜZLERCE ÇOCUK TATİLYADA DOYASIYA EĞLENDİLER

Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği sünnet kampanyasına katılan yüzlerce çocuk ilk olarak Tatilya’da gönüllerince bir gün geçirdiler. Daha sonra Mahmutbey Stadyumu’nda düzenlenen programda renkli sürprizlerle karşılaştılar. Birbirinden renkli animasyonlar, maket uçak gösterileri, havai fişek gösterileri çocuklara ve diğer katılımcılara neşeli anlar yaşattı.

BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISINDA BULUNULDU

Şölende konuşma yapan başkanvekili ve Başkan Yardımcısı Lokman Çağırıcı, sünnet kampanyasına gösterilen ilginin çok büyük olduğunu belediyecilik ve halka hizmet anlamında Avrupa standartlarında birçok projenin çalışmalarını devam ettiğini vurgularken Bağcılar’ı güzel günlerin beklediğini ifade etti. Şölene katılan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ise Bağcılar Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık’ın sünnet çalışmalarında olduğu gibi daha birçok alanda öncü olduğunu söylerken birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Gecede yer alan halk oyunları ise Türkiye’nin çeşitli yörelerinin oyunlarından oluşan kareografi büyük alkış alırken geceye şarkılarıyla renk katan Latif Doğan ise binlerce kişiyi şarkılarıyla coşturdu.
Kenthaber
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2005 Pazartesi 12:25:28
Güncelleme :16 Temmuz 2005 Cumartesi 11:54:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?