19
Mayıs
2024
Pazar
BAĞCILAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Vatandaştan dua, ikaz ve akıl istiyor

Bağcılar Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık, ilçenin bütün mahallelerinde yaptığı halk meclislerinde, vatandaşlardan akıl, ikaz ve dua istiyor.

Katılımcı demokrasiye işlerlik kazandırmak, şeffaflığı gerçekleştirmek ve halka en iyi hizmeti vermek için düzenlenen halk meclisleri ilçenin bütün mahallelerinde devam ediyor.

Her hafta iki mahallede gerçekleştirilen halk meclislerine katılan vatandaşlar, bütün isteklerini, şikayetlerini ve uyarılarını aracısız olarak Belediye Başkanı ve diğer yetkililere iletiyor. 

Toplantıda önce Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık, vatandaşlara, halk meclislerini niçin düzenlediklerini anlatıyor sonra da sözü vatandaşlara bırakıyor. İlçe sakinlerinden her türlü sıkıntılarını söylemelerini isteyen Kıyıklık, "Halkın karşısına çıkıp da bizden hesap sorun demek her babayiğidin harcı değildir. Biz sizin ayağınıza gelerek, söyleyemediğiniz bir durum varsa yüzümüze söylemenizi istiyoruz. Bütün başkan yardımcılarım, müdürlerim karşınızda. Onların yaptığı bir yanlış iş varsa çekinmeden söyleyin. Bütün çalışmalarımızı halkımızın taleplerine göre yürütüyoruz. Bunun için sizden üç şey istiyorum. İhtiyaçlarımızın belirlenmesi için akıl, yanlış yapmamak için ikaz ve başarılı olmamız için de dua istiyorum" diyerek vatandaşları tek tek dinliyor. Halk Meclisleri, halkın sorunlarının dinlenmesi ve bunlara teker teker cevap verilmesiyle sona eriyor.
Kenthaber
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2006 Pazartesi 12:17:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ABDULLAH GÖK IP: 85.97.27.xxx Tarih : 27.08.2006 16:52:23
başkana allah akıl fikir versin güneşli halkı ondan kurtulsun seçim yakın başkan o zaman ne yapacaksın.