19
Mayıs
2024
Pazar
BAHÇELİEVLER - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

41 çift dünya evine girdi

Binlerce Bahçelievlerlinin coşkularıyla renk kattığı Toplu Evlilik Şöleninde 41 genç çift dünya evine girdi.

Bahçelievler Belediyesinin, maddi olanaksızlıklardan dolayı evlenemeyen gençler için düzenlediği 5. Geleneksel Evlilik Şöleni, Milli Egemenlik Parkında gerçekleşti…

Binlerce Bahçelievlerlinin coşkularıyla renk kattığı Toplu Evlilik Şöleninde 41 genç çift evlenerek dünya evine girdi.

Evlenen çiftleri temsilen, Zeynep Gül-Selahattin Çılgın ile Gülay Başyiğit-Burak Turan çiftinin nikahı, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Bahçelievler ve Bakırköy İlçe Başkanları Hayati Güllük ve Mahmut Gürcan’ın şahitliğinde Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu tarafından kıyıldı.

Evlenen çiftlere Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren, Osman Develioğlu ve diğer misafirler tarafından takılar takılarak düğün öncesinde üç gün süreyle devam ettikleri “Evlilik Okulu” katılım belgeleri verildi.

Evlilik şöleninde konuşan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren; “Evlilikte en önemli karar karşılıklı sevgi ve saygıdır. Elbette bunu da sizler başaracaksınız. Gelecek nesillerimiz yine sizlerle oluşacak. Bu süreçte özellikle sizlere gelecek nesillerimizi oluşmasında sağlayacağınız katkıdan dolayı teşekkür ediyor ve ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’da yaptığı konuşmada “Bahçelievler Belediyesi olarak sizlerin bu mutlu gününe şahit olduk ve bu düğün yemeğinde karınca kadarınca katkıda bulunduk. Bunda bizim de tuzumuz olsun istedik. Bundan sonrası size ait, yolunuz ve bahtınız açık olsun. Sizleri şahsım ve tüm Bahçelievler halkı adına tebrik ediyor ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Bahçelievler Belediyesinin organizasyonuyla, evlenen 41 çiftin, beyaz eşyadan mutfak odasına, oturma odasından yatak odasına ve ayrıca gelinlik, damatlık giysileri, kuaför ve saç bakımları sponsorlar aracılığıyla karşılanırken, çiftlerin Evlilik Şöleninde Ünlü Sanatçı Özcan Deniz de konser verdi. Ölende ayrıca evli çiftler tarafından Belediye Başkanı Osman Develioğlu ve sanatçı Özcan Deniz’e gelin bohçası armağan edildi.

Belediyegundemi.com
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı 15:19:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?