18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAHÇELİEVLER - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Anne babaları evlendi onlar izledi

Bahçelievler Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Gününde yeni bir sevgi törenine daha imza attı. Anadolu’nun geleneksel dokusu içinde dini nikahla evlenerek yaşamlarını sürdüren sevgililer, resmi nikahla evlilik cüzdanlarına çocuklarıyla birlikte kavuştular.

Sevgililer Günü nedeniyle, yaşamlarını bugüne kadar imam nikahı ile sürdüren 25 Çift’in nikahları Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu tarafından kıyıldı.

Başkan Osman Develioğlu çiftlerin nikahlarını kıyarken yaptığı konuşmada “14 Şubat Sevgililer Günü, imam nikahı ile yaşayan çiftler için hayırlı ve uğurlu bir gün oldu. Ve sevgililer için nikah akti günü oldu. Kendilerine en güzel hediye, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü unutmamaları anısına Evlilik Cüzdanları ve tarihi oldu”dedi.

Nikah törenine siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve evlenen çiftlerin yakınları katıldı.

Öte yandan evlenen çiftlere evlilik cüzdanları ile birlikte Prof.Dr. Ergün Yener’in 41 yıllık eşine ithafen yazdığı Sen İstersen isimli şiir kitabı da imzalanarak çiftlere hediye edildi. Çocukları ile birlikte nikah masasına oturan çiftler, Türk Sanat Müziği’nin ünlü sesi Hüner Coşkuner ve Belediye Başkanı Osman Develioğlu ile birlikte altı katlı düğün pastasını kestikten sonra ünlü sanatçının seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlendiler.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2005 Salı 10:43:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?