19
Mayıs
2024
Pazar
BAHÇELİEVLER - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Bahçelievler'de ilginç sergi

Cumhuriyet'in 80. Yılı Kutlamaları etkinlikleri çerçevesinde Bahçelievler Halk Eğitim Merkezi tarafından 'Atatürk ve Bayrağımız' konulu sergi Bahçelievler Belediyesi Kültür Merkezi’nde açıldı.
Sergide Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri Mediha Öztürk ve Birsen Topçu’nun kumaş üzerine transfer tekniği ve pecwork çalışması ile yapılan Türk Bayrağı ve Atatürk işlemeli duvar resimleri büyük beğeni topladı. Kursiyerler Mediha Öztürk ve Birsen Topçu büyük beğeni kazanan ürünlerini Kaymakam ve Belediye Başkanı’na hediye ettiler.

Serginin açılışını yapan Bahçelievler Kaymakamı Turhan Ayvaz ve Belediye Başkanı Osman Develioğlu sergide kursiyerlerce yapılan ürünleri yerinde incelediler. Kaymakam Turhan Ayvaz yaptığı konuşmada “Halk Eğitim Merkezimiz, 30 ayrı dalda eğitim veriyor. Bahçelievler’de 12.500 olan okuma yazma bilmeyen sayısı 2003 yılında 2.500’e indi. Amacımız yeni açılacak kurslarla birlikte bu sayının sıfıra düşmesidir. İlçemizde okuma yazma bilmeyen kimse kalmayacak. Çağımız bilgisayar çağı. Bu nedenle Kamu kurumlarında ki bütün personelimiz de bilgisayar kullanmasını bilmeli. Halk Eğitim Merkezi’nden bilgisayar eğitimi konusunda kamu personeli de yararlanacaktır” dedi.

Belediye Başkanı Osman Develioğlu da “Eğitim sadece eğitim kurumları ile sınırlı değildir. Hayatın her alanında eğitim vardır. Halk Eğitim Merkezimiz ve Belediyemiz bu anlamda beraber çalışmaya devam edecek” dedi.

Öte yandan Bahçelievler Kültür Merkezi’nde açılan Atatürk ve Bayrağımız konulu serginin 4-11 Mayıs tarihleri arasında açık kalacağı bildirildi.
BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2004 Perşembe 14:04:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?