19
Mayıs
2024
Pazar
BAHÇELİEVLER - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Bahçelievler'de sözleşme mutluluğu

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde düzenlenen Toplu-İş sözleşmesi imza törenine Genel-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Seren, Genel-İş Sendikası 6 No’lu Şube Başkanı Hasan Kaya, Belediye Başkan Yardımcıları Hikmet Tekiroğlu ve Mevlid Uyan’ın yanı sıra işçi personel de katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Osman Develioğlu” Sorumluluklarımız var. Halkımıza hizmet sorumluluğumuz, çalışanımıza alın terinin bedelini ödeme sorumluluğumuz. Elele, gönül gönüle, Bahçelievler halkına hizmetlerin en güzelini özverili çalışarak vereceğiz. İşçimizin de, memurumuzun da hizmetteki en büyük emek sahibi olduklarını unutmayacağız. İşçimizin geriye dönük olan alacaklarını da kısa süreç içinde defaten ödeyeceğiz” dedi.

DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi’de yaptığı konuşmada “Alın terine saygı duyan Belediye Başkana teşekkür ediyoruz. İşçimizin, çalışanımızın da halkımıza karşı sorumluluğunu hatırlatmak istiyorum. Biz emeğin barış içinde, huzur içinde ödenmesini demokrasinin erdemi olarak biliyoruz” dedi.

28 Şubat 2006 tarihine kadar geçerli olacak toplu sözleşme ile işçilere ilk yıl %5 ve sosyal haklarda artış, ikinci yıl da enflasyon oranında artış sağlanırken işçi maaşlarının 970 milyon ile 1 milyar yüz milyon liraya ulaştığı bildirildi…

Kenthaber
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2004 Pazartesi 16:44:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?