23
Mayıs
2024
Perşembe
BAHÇELİEVLER - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Belediye kar nöbetinde

Bahçelievler Belediyesi’nin 283 kişiden oluşan ve dört ekip olarak çalışan karla mücadele ekipleri, ilçenin her köşesindeki ana arter ve yolları açık tutmaya çalışıyor.

Bölgedeki fırınların, sağlık ve güvenlik birimlerinin hizmetlerini kesintisiz sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Osman Develioğlu, "Tuz serpme araçlarımızla karla mücadele ediyoruz. Yağan yoğun kar yağışına rağmen Bahçelievler’de tek bir yolumuz kapalı değil. Ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor" dedi.

Gece buzlanmalara karşı vatandaşlarımızın duyarlı olmasını isteyen Başkan Develioğlu, alt ve üst geçitler ile yayaların yoğun şekilde kullandığı kaldırımlardaki buzlanmaya karşı da müdahale eden temizlik ekiplerimiz bu noktaları kar ve buzdan arındırıyor. Ancak uzak mesafeye özel araçlarıyla gitmek isteyen vatandaşlarımızın yanlarında mutlaka zincir bulundurmalarını istiyoruz" diye konuştu.

Vatandaşların kış şartlarında 442 29 71-72 No’lu Beyaz Masa telefonlarını ve ayrıca 441 94 52-53 No’lu telefonları arayabileceğini belirten Başkan Osman Develioğlu, sıcak yemek konusunda da belediye aşevinin hizmette olduğunu, Bahçelievler’de aç ve açıkta kimsenin kalmamasına özen gösterdiklerini belirtti.

Başkan Develioğlu, "Kış şartlarında özellikle doğal hayatı koruma adına kuş türü canlılara da herkesin ekmek kırıntısı, bulgur vb. gibi küçük gıda maddeleriyle yaşamaları için destek vermelerini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2005 Pazartesi 19:49:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?