18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAHÇELİEVLER - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Dillere destan sünnet

Bahçelievler Belediye Başkanlığı’nın bin 500 sünnet çocuğu için Ahmet Cömert Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirdiği Geleneksel Sünnet Şölenine “Türkiye’nin Gülen Yüzü” Kayserili Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayserili Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ile birlikte katıldılar.

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül “Erkekliğe ilk adımlarını atan sünnet çocuklarını kutlarken şimdi her şey güllük gülistanlık değil ama bir çok kötü şey de iyiye döndü bu nedenle çocuklarımız daha iyi bir Türkiye’de yaşayacaklar Başbakan, Bakanlar, Belediye Başkanları daha iyi bir Türkiye inşa etmek için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki “İstanbul’da Bahçelievlerli Kayserili kardeşim Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun gerçekleştirdiği sünnet geleneğinin sosyal dokumuza güç kattığını” belirtti.

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu “Hiç kimse çocukların sorunlarını görmemezlikten gelemez. Bizim görevimiz halkımızın sorunlarına sahip çıkmaktır. Bu ülke bizim çocuklar bizim, geçmiş bizim gelecekte çocuklarımızın olacaktır. Sünnet Geleneğimize onurla devam ediyoruz” dedi.

Öte yandan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu Kayserili Hemşehrileri Başbakan Yardımcısı, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül’e ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’ye Bahçelievler Halkını onurlandırması anısına birer İznik Çinisi Tablosu armağan etti
Ayrıca, gece Sanatçı Tarık Mengüç’ün şarkılarıyla sürerken Sünnet Çocuklarına ve ailelerine şahane bir konser veren Ünlü Sanatçı Ebru Gündeş’e geceye katılımı nedeniyle teşekkür plaketi verdi.

Mustafa Holoğlu-Kenthaber/Bahçelievler
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2005 Pazartesi 13:55:42
Güncelleme :24 Haziran 2005 Cuma 18:31:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?