24
Mayıs
2024
Cuma
BAHÇELİEVLER - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Faaliyetlere meclisten onay

Bahçelievler Belediyesi’nin 2004-2005 dönemi faaliyetleri, Bahçelievler Belediye Meclisi toplantısında görüşülerek oy birliğiyle onaylandı.

Belediye Meclisi Toplantısı’nda Belediye’nin 1 yıllık faaliyetlerine ilişkin bilgi veren Belediye Başkanı Osman Develioğlu, göreve geldiklerinden bu yana Bahçelievler İlçesi’nde kısa zamanda çok güzel işler yaptıklarını belirterek “Meclisimizin ve Halkımızın bize verdiği destekle Bahçelievler’i Avrupa standartlarında bir ilçe haline getirme yolundayız. Şimdiye kadar Belediye olarak bir ilçe belediyesinin altından kalkması zor olan 250 milyon dolarlık Tavukçu Deresi’nin ıslahı gibi büyük bir projeye imza attık. İlçemize yeni okullar, kültür merkezleri, spor alanları, parklar, yeşil alanlar yapmak için harekete geçirdik. Bize verdikleri destekten dolayı başta Meclis Üyelerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Siyasi partiler adına yapılan konuşmalarda da AK Parti ve CHP’ye mensup Meclis Üyelerinin, faaliyet raporu üzerine yaptığı değerlendirmelerin ardından geçilen oylama sonunda belediyenin 2004-2005 faaliyet raporu meclisin üyelerinin tamamına ait 37 oyla kabul edildi.
Kenthaber
Yayın Tarihi : 12 Mart 2005 Cumartesi 13:22:33
Güncelleme :15 Mart 2005 Salı 11:24:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?