18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAHÇELİEVLER - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Geleceğe koştular

Geleceğin ve Cumhuriyetin teminatı gençleri toplumla bütünleştirmek, çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere aktif olarak katılımlarının sağlanması amacıyla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, her yıl kutlanan “Gençlik Haftası” başladı.

Bu yıl 23.’sü kutlanan “Gençlik Haftası” Ülke genelinde olduğu gibi Bahçelievler’de de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Gençlik Haftası dolayısıyla düzenlenen ilk etkinlik olan Bahçelievler Belediyesi Gençlik koşusu, bugün yapıldı. Gençlik Koşusunda Genç Kızlarda Yenibosna Lisesi’nden Didem Güneşsu, Genç Erkeklerde Erkan Avcı ATM Lisesi’nden Sinan Gençoğlu, Yıldız kız Kategorisinde Kudret Saraçoğlu Lisesi’nden Hatice Kunduracı, Yıldız Erkeklerde Siyavuşpaşa Lisesi’nden Emre Taşkın, Genç Kız Takım Olarak Yenibosna Lisesi, Genç Erkek Takım olarak Erkan Avcı ATM Lisesi birinci oldular. Bahçelievler Belediye Başkanlık Binası önünden başlayarak, Abidin pak Öğretmen evi önünde sona eren gençlik koşusuna yaşları 12 ile 24 arasında olan gençler katıldı.

3 Bin metre mesafeli koşuda üç kategori halindeki koşuya yüzlerce genç katıldı. Dereceye giren genç sporcuların kupa ve madalyaları Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu tarafından verildi. Sporculara ayrıca Ömer Seyfettin Hikaye Seti de armağan edildi.
Mustafa Holoğlu-Kenthaber/Bahçelievler
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2005 Pazartesi 10:17:29
Güncelleme :16 Mayıs 2005 Pazartesi 11:33:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?