16
Mayıs
2024
Perşembe
BAHÇELİEVLER - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

'Hocamız, 4 yıldır tecavüz ediyordu'

Bahçelievler’de spor öğretmeni Çetin Karaca’yı öldüren Arif S.’nin yargılandığı davada, tanık olarak dinlenen 16 yaşındaki kızı Ö.S, Karaca’nın kendisine ve bir kız arkadaşına 4 yıldır tecavüz ettiğini öne sürdü.

BAKIRKÖY 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ilk duruşmada, spor salonunda 2002 yılında step yapmaya başladığını belirten 16 yaşındaki Ö.S, "Çetin hocayı bu vasıtayla tanıdım. O zaman 12 yaşındaydım. Çetin Karaca 3-4 ay sonra arkadaşım Z.M. ile beni salonun alt katındaki bir odaya götürerek bize tecavüz etti. Haftada 3-4 gün bize sürekli tecavüz ediyordu. Bu olay 3-4 sene kadar sürdü. Yaşımız küçük olduğu için olayın farkına varamadık. Karaca bana, bizim dışımızda başkalarına da aynı şeyi yaptığını söylüyordu. Daha sonra ben bu olaylardan bunalıp nisan ayında evden kaçtım. Polis aileme teslim edince olayı ablama anlattım" iddiasında bulundu.

Olay günü yanındaki silahı öldürme amaçlı taşımadığını söyleyen sanık Arif S. ise "Sokakta karşılaştığımızda daha önce onu savcılığa şikayet ettiğim için bana kızgındı. ’Sen kim oluyorsun da beni şikayet ediyorsun’ diyerek üzerime geldi. Ailemi ve kendimi koruma amaçlı yanımda taşıdığım tabancamı çıkardım. Havaya bir el ateş ettim. Üzerime gelmeye devam etti. ’Madem beni şikayet ettin. Saklamayacağım. Kızını karı yapacağım. Sıra karında’ dedi. Belden aşağısına ateş etmeye başladım. Amacım sadece canını yakmaktı. Kızımın başına gelen olaylardan sonra dahi onu öldürmeyi istemiyordum" dedi.

Söz hakkı alan Nurcihan Karaca ise "Eşim 7-8 yıldır cinsel iktidarsızlığa sahipti. Aramızda cinsel birleşme olmuyordu. Sanığın beyanlarını kesinlikle kabul etmiyorum. Cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2007 Cuma 20:10:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?