24
Mayıs
2024
Cuma
BAHÇELİEVLER - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Hummalı kampanyaya sanatçı desteği

Bahçelievler Belediye Başkanlığının iki gündür sürdürdüğü Temiz Toplum Temiz Çevre Kampanyasına Ünlü Sanatçılar Mahmut Tuncer, Tarık Mengüç ve Yaşar Alptekin katıldı...

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ile birlikte Bahçelievler Ferit Selim Paşa Caddesi üzerinde esnafları gezen Ünlü Sanatçılar, ellerinde Temiz Toplum Temiz Çevre yazan poşetleri, esnafa ve halka dağıttılar. Ayrıca cadde üstünde çöp kovaları monte ettiler.

Bahçelievler’de dün gerçekleşen tüm okullarda 3.derste verilen Çevre ve temizlik dersinden sonra bugün de tüm eğitim ve öğretim kurumlarında öğrencilerin katılımıyla, çevre temizliği gerçekleştirildi.

Temiz Çevre Kampanyasına, Sivil Toplum Kuruluşları, Spor Kulüpleri, Sporcular, Muhtarlar, Özel Hastaneler, İzci Grupları, Öğrenciler ve İlçenin Devlet görevlileri de katıldı.

Temiz Çevre Temiz Toplum kampanyasında öğrenci ve izci grupları, “Temiz Çevre Temiz Toplu, Temiz Çevre İstiyoruz, Yerlere Çöp Atmayınız- Atanları Uyarınız” gibi pankart ve dövizler taşıdılar.

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu “İnsanımızın çevre temizliğine önem vermesini, metropollerde daha çok önemsenmesini, özellikle yaşamsal anlamda sağlıklı yaşamak adına toplum olmak adına hayati derece de önemsiyoruz...

Sanatçıların Temiz Toplum Temiz Çevre etkinliğimize gösterdikleri ilgiye de teşekkür ediyoruz.”dedi...
Kenthaber
Yayın Tarihi : 4 Mart 2005 Cuma 10:27:10
Güncelleme :5 Mart 2005 Cumartesi 16:36:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?