18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAHÇELİEVLER - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

İlçenin ismine yakışan park

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş ve Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu Yenibosna Semt Parkının açılışını birlikte yaptılar. Bahçelievler Belediyesi vatandaşlarımıza hizmet verecek bir açılışa daha imza attı.

Yenibosna halkına hizmet verecek Semt Parkının açılışı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş ve Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu tarafından yapıldı.
Yenibosna Semt Parkının açılışına, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Belediye Başkan Yardımcıları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bahçelievler Belediyesi yetkililerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Park açılışı töreninde vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş “Tüm İlçe Belediye Başkanlarımızla el ele vererek, İstanbul’umuzda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standardını yükseltebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Ama bu hizmetleri yaparken de halkımızdan bunlara sahip çıkmalarını istiyoruz” dedi.

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’da yaptığı konuşmada, “ Halkımıza verdiğimiz “Beş yılda on yıllık hizmet” sözümüzü adım adım gerçekleştiriyoruz. Bu bölgede halkımızın büyük eksikliğini duyduğu geç kalmış bir hizmeti kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. Bahçelievler’imizi daha da kalkındırmak için hizmeti halkımızın ayağına götürüyoruz. Her şeyin en iyisine layık olan vatandaşımızın ilçemizde daha kaliteli bir yaşam sürebilmesi için ve geleceğimiz olan gençlerimize spor ve değişik aktiviteleri yapabilme olanağı sağlayacak projelere imza atıyoruz” dedi.

Daha sonra Başkan Topbaş ve Develioğlu açılışın ardından semt sakinlerinin kendilerine hazırladıkları ikramların tadına çocuklarla birlikte baktılar.

Yapımı 1 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan Yenibosna Semt Parkı spor, çocuk oyun ve oturma alanlarından oluşuyor. 1600 m2 yerleşim alanına sahip olan parkta yüksek aydınlatma direği, standart ölçülerde basketbol sahası, çocuk oyun grupları ve şehir mobilyalarından oluşan dinlenme alanları bulunuyor.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 2 Mart 2005 Çarşamba 10:48:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?