19
Mayıs
2024
Pazar
BAHÇELİEVLER - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

İstanbul: Merter'de kaza 1 ölü 1 yaralı

Selahattin Demirel (26) yönetimindeki 34 BE 9865 plakalı "Yamaha" marka motosiklete aynı istikamete seyir eden plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen bir otomobil çarptı. Kazada devrilen motosiklette yolcu olarak bulunan İbrahim Akdemir (27) ve motosiklet sürücüsü Selahattin Demirel yaralandılar. Karayolu üzerinde çarpışmanın şiddetiyle kafasını asfalta çarpan İbrahim Akdemir, ağır yaralandı.


Kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamayan motosiklet sürücüsü Demirel, yerde kanlar içinde yatan arkadaşının başında bir süre çaresizce bekledi. Ağır yaralanan Akdemir’in yardımına vatandaşlar yetişti. Yoldan geçen bir otomobille önce JFK Hastanesi’ne oradan da Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan İbrahim Akdemir, saat 22.30 sıralarında hayatını kaybetti.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan motosiklet sürücüsü Selahattin Demirel, polise verdiği ifadede, "Sağdan aniden giriş yapan bir otomobil bana çarpıp kaçtı. Kendimizi bir anda asfaltın üzerinde bulduk. Yoldan geçen araçların bize çarpmaması büyük bir şanstı" dedi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha-istanbul
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2004 Cumartesi 17:31:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?