20
Mayıs
2024
Pazertesi
BAHÇELİEVLER - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

İstanbul Bahçelievler: Alkollü şahıs İGDAŞ çukuruna düştü

Bahçelievler’de, aşırı derecede alkollü olan bir kişi, İGDAŞ’ın açtığı çukura düştü. Uzun süre çukurda baygın yatan şahıs, çevredekiler tarafından güçlükle uyandırıldı.

Olay, saat 02.30 sıralarında Bağcılar Caddesi Sönmez Sokak üzerinde meydana geldi. Bir barda alkol aldıktan sonra eve gitmek için yola çıkan Nuri Burakoğlu, İGDAŞ’ın açtığı çukuru fark etmeyerek içine düştü. Çevredeki bütün uyarı tabela ve şeritlerine rağmen çukura düşen Burakoğlu, başını çarparak yaralandı. Çukurun içinde sızıp kalan Burakoğlu, devriye görevi yapan polis tarafından tesadüfen fark edildi. Başından yaralanan alkollü vatandaşı uyandırmaya çalışan polis ekipleri, başarılı olamayınca olay yerine sağlık ekipleri çağırdı. Ambulansın gecikmesi üzerine, çevredeki vatandaşlar alkollü şahsı uyandırdı.

Uyanınca, "Ben İstanbul’da mıyım?" diye soran Burakoğlu, polislere zor anlar yaşattı. Hastaneye gitmek istemediğini söyleyen Burakoğlu, güçlükle ekip otosuna bindirildi. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, Nuri Burakoğlu’na gerekli tedaviyi yaptı. Alkollü şahıs, polis ekipleri tarafından evine bırakıldı.

İSTANBUL-(İHA)
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2004 Cumartesi 12:41:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?