19
Mayıs
2024
Pazar
BAHÇELİEVLER - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

İstanbul-Bahçelievler: Bakan Coşkun Başkan'a başarılar diledi

Sanayi Bakanı Ali Coşkun, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’na yeni başkan seçilmesinden dolayı ziyaret ederek kendisine başarılar diledi.

Başkan Develioğlu’ndan belediye çalışmaları hakkında bilgi alan Bakan Ali Coşkun, "Osman bey daha önce de meslek odalarından tanıdığımız bir arkadaşımızdı. Kendisinin Bahçelievler’de güzel hizmetler vereceğine olan inancımız tamdır. Önümüzdeki günlerde makro ekonomik dengelerin de yerine oturmasıyla oluşacak iyimser hava hem bizlerin, hem de yerel yönetimlerin çalışmalarını hızlandıracaktır, kaybedecek zamanımız yok, çok çalışmamız lazım. Bir elin nesi var? İki elin sesi var, bizler Ankara’da, sizler de yerel yönetimlerde güzel hizmetler sergileyeceksiniz. Ben bu bölgeden seçilmiş bir milletvekili ve bakanım bundan sonra da Bahçelievler’i sık sık ziyaret edeceğim" dedi.

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’da yaptığı konuşmada "Sizlerden güç alıyoruz. Her yaptığınız hizmet halkımıza mutluluk olarak yansıyor, ve elbette halkımıza olan bu yansıma yerel yönetimler olarak bizlere de yansıyor. Sizler Ankara’da bizlerin ışığısınız. İlçemizi ziyaret etmenizden ayrıca gurur duyduk, sizleri yanımızda görmek bizlere güç veriyor" dedi.
BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2004 Çarşamba 15:22:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?