19
Mayıs
2024
Pazar
BAHÇELİEVLER - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kamyon kasasına saklanan hırsızlar yakalandı

Bahçelievler’de iki ayrı bölgede hırsızlık yapmaya çalışan 4 kişi polisin kovalaması sonucu kıskıvrak yakalandı. Hırsız kovalayan polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurdukları bir kişi de, kurusıkı tabir edilen silahla ele geçirildi.

Gece saat 01.00 sıralarında Bahçelievler Dereyolu Caddesi’nde otomobil çalmaya çalışan 1 kişi, polis ekiplerinin kendisini fark etmesi üzere olay yerinden kaçarak uzaklaşmaya çalıştı. Uzun kovalamaca sonucu Dereyolu Caddesi Çiğdem Sokak’ta Murat Cuce (19) isimli bir kişi polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Cuce, hırsızlık yaptığı için değil kimliksiz olduğu için kaçtığını söyledi.

İkinci hırsızlık olayı ise gece saat 02.30 sıralarında Şirinevler’de meydana geldi. Bir iş hanına hırsız girdiği ihbarını alan polis ekipleri iş hanı önüne geldiklerinde kendilerinden kaçan 3 kişiyi kovalamaya başladı. Paniğe kapılarak koşmaya başlayan hırsızlar, yol kenarında park halinde bulunan bir kamyonun kasasına gizlendi. Çevrede arama yapan polis ekipleri, kamyonunu içine gizlenmiş halde Doğan Utak (17), Ahmet Ulu (17) isimli hırsızları yakaladı. Kaçmaya çalışan Murat Kemik (16) ise olay yerinden fazla uzaklaşamadan polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Hırsızları kovalayan polis ekipleri ayrıca şüphe üzerine durdurdukları kimliksiz bir kişinin üzerinde de kurusıkı tabir edilen silah yakaladı. Silahla yakalanan kimliksiz kişi ve yakalanan diğer şahıslar polis ekipleri tarafından Kocasinan Polis Merkezi’ne götürüldü.

İSTANBUL (İHA) -
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2004 Pazar 12:35:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?