18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAHÇELİEVLER - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Katil zanlısı teslim oldu

Bahçelievler’de aracının içinde ölü bulunan Ferhat Şahin’in (39) katil zanlısı polise teslim oldu. Kendisinden alacaklı olan Şahin ile tartıştıklarını ve daha sonra cinayeti işlediğini itiraf ettiği bildirilen zanlı, adliyeye sevk edildi.

Ferhat Şahin, Bahçelievler’de 34 JHJ 92 plakalı otomobilinin içinde silahla öldürülmüş halde bulunmuştu. Olayla ilgili soruşturma sürerken, cinayetin zanlısı Ersin Çavuşoğlu (30) dün gece Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek teslim oldu.

Zanlı, buradaki sorgusunun ardından Gayrettepe Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü. Zanlı Çavuşoğlu’nun ifadesinde, "Çavuşoğlu İkrazat adlı şirkette Ferhat Şahin 8 ay yanımda çalıştı. 4 ay önce yanımdan ayrıldı. Alacağını almak için sürekli beni rahatsız ediyordu. Dükkanıma gelerek beni tehdit etmeye başladı. Daha sonra arabama binerek yolda konuşmaya başladık. Ardından kavga etmeye ve boğuşmaya başladık. Silah çekeceğini zannederek paniğe kapıldım ve önce davranıp kendi silahımı çekip rasgele ateş ettim" dediği öğrenildi. Zanlı, sorgusunun ardından yargılanmak üzere Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2005 Çarşamba 13:47:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?