24
Mayıs
2024
Cuma
BAHÇELİEVLER - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kumaş hırsızlarına suçüstü

Bahçelievler’de, bir kamyona kumaş yükleyen şahısların davranışlarından şüphelenen polis, çelişkili açıklamalarda bulunan 3 kişiyi gözaltına aldı. Zanlılardan Fevzi Emci’nin ifadelerinden yola çıkan polis, İlhami Pazarözyurt adlı şahsı da gözaltına aldı.

Eyüp Adliyesi’ne sevk edilen İlhami Pazarözyurt tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Bakırköy Adliyesi’ne gönderilen 3 kişi serbest bırakıldı.

Yenibosna Fevzi Çakmak Mahallesi, Hayrat Sokak 10 numaranın önünde, 34 UN 1662 plakalı kamyona 3 kişinin penye ve kumaş yüklediklerini gören polis, şahısları şüpheli davranışlarından dolayı takibe aldı.

Depodaki malların çalıntı olduğunu tespit eden polis, Fevzi, Öztürk ve Özcan Emci kardeşleri, 6 Mart tarihinde gözaltına aldı. Fevzi Emci’nin ifadelerinden yola çıkan polis, İlhami Pazarözyurt’u da yakalayarak gözaltına aldı.

Polis, şahısların kumaş yükledikleri kamyonun Küçükçekmece’den çalındığı ve Serdar Kılınç adlı bir şahsa ait olduğunu belirledi. Depoda, piyasa değeri 15 bin YTL olan, Güngören Mehmet Nezih Özmen Mahallesi Nadide Sokak 41 numaradaki Mustafa Yağlıca’ya iş yerinden çalınan 218 top örme kumaş, piyasa değeri 27 bin YTL olan, Bayrampaşa’daki Cengiz Genç’e ait iş yerinden çalınan 572 top döşemelik kumaş, Zeytinburnu’nda Yasin Görk’e ait iş yerinden çalınan piyasa değeri 9 bin YTL olan kumaş, yine Zeytinburnu’nda Haşim Taşkesin’e ait iş yerinden çalınan piyasa değeri 40 bin YTL olan 317 top kumaş, Güngören’de Mustafa Cengiz’e ait piyasa değeri 35 bin YTL olan 395 top kumaş ele geçirildi.

Bakırköy Adliyesi’ne sevk edilen Fevzi, Öztürk ve Özcan Emci kardeşler serbest bırakılırken, Eyüp Adliyesi’ne gönderilen İlhami Pazarözyurt tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2005 Cuma 16:04:29
Güncelleme :31 Mart 2005 Perşembe 10:50:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
semih akçay IP: 94.122.62.xxx Tarih : 21.12.2008 11:28:10

bn semıh akcay yegenıyım bn onun oyle bı sey yaptıgına ınanmak ıstemıyorum ama ama yapmıs cok uzuldum yha gercekten enısteme gecmıs olsun ınsaalah en yakın zaman da cıkar opuyorum senı enıste