18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAHÇELİEVLER - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Polisin zor anları

TEM bağlantı yolunda, alkolün de etkisiyle otomobilini bariyerlere çarpan alkollü sürücü, polise zor anlar yaşattı. Otomobilinin çekiciyle götürülmesine izin vermeyen sürücüyü, polis güçlükle ikna etti.

Alkol aldıktan sonra direksiyona geçen Hasan Hayri Özgenç, 34 AL 6837 plakalı otomobiliyle, TEM bağlantı yolu Çobançeşme mevkiinde seyir halindeyken, alkolün de etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan otomobil, bariyerlere çarparak durabildi. Olay yerine gelen trafik polisleri, hareket kabiliyetini yitiren otomobili, çekiciye yükleyerek otoparka çekmek istedi. Ancak, kazada hafif şekilde yaralanan sürücü Özgenç, otomobilini vermemek için polislere uzun süre direndi.

Bir ara otomobilin direksiyonuna geçen Özgenç, ön kısmı hurdaya dönen otomobili hareket ettirmek istedi; ancak polisler, alkollü sürücüyü engelledi. Ekip otosuna bindirilen Özgenç, bir süre sonra araçtan çıkarak polislerin yanına geldi ve direnmeyi sürdürdü. Özgenç, polisler tarafından güçlükle ikna edildi.

Alkol muayenesine götürülen Özgenç, 124 promil alkollü çıktı. Otomobil çekiciyle otoparka götürülürken, Hasan Hayri Özgenç’in ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2005 Çarşamba 12:34:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?