23
Mayıs
2024
Perşembe
BAHÇELİEVLER - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Ruhsatsız yıkama istasyonu yıkıldı

Yenibosna'da bulunan oto yıkama yeri, Bahçelievler Belediyesi tarafından ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıkıldı. İşyeri sahibi ve arakadaşları uzun süre yıkıma tepki gösterdi. Yenibosna Mezarlığı yanındaki oto yıkama yeri, Bahçelievler Belediyesi tarafından ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıkıldı.

Sabah saatlerinde işyerine gelen zabıta ev yıkım ekipleri, işyeri sahibi Ali Yurdusev ve arkadaşlarının tepkisiyle karşılaştı. Yurdusev yıkımın gerekçesiz olduğunu belirterek, zabıta ekiplerinden yıkım kararnamesini istedi. Belediye görevlileri kararnameyi gösteremeyince, Ali Yurdusev ile aralarında kısa bir tartışma çıktı.

Daha sonra yıkım ekipleri iş makineleriyle yıkıma başladı. Yurdusev ve arkadaşları ellerine sopa alarak direnmeye çalıştı. Çevik Kuvvet ekipleri, işyeri sahibi ve arkadaşlarını etkisiz hale getirdi. Yıkımın başlamasıyla birlikte işyerinin büro kısmında eşya tahliyesi sırasında zabıta ekipleri 1 adet silah bulundu. Yurdusev ve arkadaşlarının tüm engellemelerine rağmen, yıkım işlemleri tamamlandı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2005 Çarşamba 11:48:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?