18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAHÇELİEVLER - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Sahte damga pulu operasyonu

Sahte damga pulu yapıldığı ve piyasaya sürüldüğü ihbarını alan Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, düzenledikleri operasyonda 11 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.

Sahte damga pulu yapıldığı yönünde kendilerine gelen bir istihbaratı değerlendiren Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Güngören’de belirledikleri bir adrese baskın düzenledi.

Operasyonda aralarında ele başlarının da bulunduğu 5 kişi yakalandı. Konuya ilişkin tahkikatı sürdüren ekipler, aralarında bir büfeci ve kırtasiyecinin de bulunduğu 6 kişiyi daha gözaltına aldı.

Baskında, piyasaya sürmeye hazır 500 milyar lira değerinde sahte damga pulu ele geçirdi. Pulların yaklaşık 8 ayda hazırlandığı kaydedildi. Sahte pullardan bazılarının ise kargo ile İstanbul dışına gönderileceği belirtildi.

Kocasinan Karakolu’na getirilen zanlılardan 6’sı serbest bırakılırken, elebaşı Nihat Karadeniz (34), Doğan Aslan (34), Semih Atik (36), Murat Yılmaz (37) ve Metin Pehlivan (36) adliyeye sevk edildi. 5 zanlının daha önceden de sabıkalarının bulunduğu öğrenildi.

istanbul
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2004 Cumartesi 13:50:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?