2
Haziran
2024
Pazar
BAHÇELİEVLER - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Şampiyon güreşçiye ödül

Bahçelievler Kaymakamı Şevket Cinbir, Veteranlar Serbest Güreş Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Mehmet Sarıkaya'yı altınla ödüllendirdi.

14-16 Ağustos tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen Veteranlar Serbest Güreş Dünya Şampiyonası'nda C Grubu 58 kg'da altın madalya kazanan Mehmet Sarıkaya'ya Bahçelievler Kaymakamı Şevket Cinbir'den altın hediye edildi. Mehmet Sarıkaya'nın yanı sıra, Bahçelievler Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sedat Yenikurtuluş, İl Genel Meclisi Yusuf Ali Gündoğar ve Spor Uzmanı Numan Şahin'i, makamında kabul eden Cinbir, Bahçelievler Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü güreş hocalarından Sarıkaya'yı FILA programı kapsamında Ankara'da düzenlenen ve 23 ülkeden 500'ün üzerinde sporcunun katıldığı şampiyonada elde etti başarıdan dolayı tebrik etti.

Cinbir ayrıca, Sarıkaya'yla birlikte kendisini ziyaret eden Bahçelievler Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sedat Yenikurtuluş'un da sorunlarını dinlerken Bahçelievler Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün minik sporcularıyla da yakından ilgilendi. Cinbir, minik sporculara öğütlerde bulunurken, Bahçelievlerden birçok sporcunun yetişmesinin memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Cinbir ayrıca, Bahçelievler'de büyük bir sporcu potansiyelinin bulunduğunu ve bu potansiyelin en iyi şekilde işlenmesi için her türlü yardımda bulunacağını söyleyerek daha üst seviyeye gelinmesi için ilçede başarı ile uygulanan Eğlenceli Atletizm Çalışmaları tabanının daha geniş tutularak daha verimli şekle dönüştürüleceğini ifade etti. Cinbir, görev alacak antrenörlerin ücretleri için öncelikle İlçe Belediyemizin ve bazı kuruluşların sponsorluk yapmaları için teklifler yapılacağını, bu projeden 2016 yılı olimpiyatları için birçok dalda sporcu verebilecekleri inancında olduğunu da sözlerine ekledi.

Bahçelievler İlçesi İl Genel Meclisi Üyesi Yusuf Ali Gündoğar ise Yenibosnada yapılması düşünülen çok amaçlı spor salonu arsasının genel durumu ve 2010 yılında konulması muhtemel ödenek ile ilgili olarak Kaymakam Cinbir'e görüşlerini aktardı.  Cinbir, sporculara toplu fotoğraf çektirirken, minik öğrencilere hediye de verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2009 Cumartesi 19:29:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?