31
Mayıs
2024
Cuma
BAHÇELİEVLER - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Sokak ortasında maganda çatışması

Bahçelievler'de, sokak ortasında silahlı çatışmaya giren iki kişi, ortalığı savaş alanına çevirdi. Bir sokağın iki ucunda duran şahıslar, birbirlerine ateş etmeye başladı.

Saldırganlardan birinin ayağından yaralanmasıyla silahlı kavga sona erdi. Çok sayıda dükkan ve aracın camına kurşun isabet etti. Mermilerin herhangi bir vatandaşa isabet etmemesi sevindirdi.

Soğanlı Mahallesi Güzeltepe Sokak'ta Amerika menşeli kovboy filmlerinin silahlı düello sahnelerini andıran çatışma yaşandı. Sokağın her iki ucunda duran iki şahıs, silahlarını çıkarıp birbirlerine ateş etmeye başladı. Sebebi henüz belirlenemeyen silahlı kavga birkaç dakika sürdü. Her iki şahsın silahından çıkan kurşunlar, sokakta bulunan işyeri ve araçlara isabet etti. Kurşun seslerini duyan vatandaşlar kaçarak saklanmaya çalıştı. Silahlı kavga, saldırganlardan birinin ayağından yaralanmasıyla sona erdi. Yaralı saldırgan bir ticari taksiye binerek olay yerinden kaçtı. Diğer saldırgan ise yaya olarak elini kolunu sallaya sallaya olay yerini terk etti.

Silahlı kavganın ardından olay yerine gelen polis, sokakta yaklaşık 30 adet boş kovan tespit etti. Çok sayıda merminin ise işyerlerine ve araçlara isabet ettiği belirlendi. Olay yerinde inceleme yapan polis, biri yaralı iki saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Silahlı çatışmanın şoke ettiği sokak sakinleri, "Sokakta kimsenin yaralanmaması büyük bir şans. Sokak ortasında böyle bir çatışmanın olması ürkütücü." dedi.

Zaman
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 16:11:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?