17
Mayıs
2024
Cuma
BAHÇELİEVLER - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Tiyatronun duayeni Nejat Uygur, Bahçelievler Belediyesi'ni ziyaret etti..

Türk Tiyatrosu'nun yaşayan efsane ismi, duayeni Nejat Uygur, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu'nu makamında ziyaret etti.
61. Sanat Yılı'na girdiğini belirten ünlü tiyatrocu Nejat Uygur, "Halkımıza sanatımızı Anadolu yollarını arşınlayarak vermeyi bu yaşımızda da sürdürüyoruz. Bundan da mutluluk duyuyorum, yaşama azmi, gücü kazanıyorum" dedi.
61. Sanat Yılı için "5 çocuklu baba olmanın hazzıyla, yine bir şeyler yapacağım" diyen sanatçı Nejat Uygur, "Kültür Bakanı'nın tiyatrolara sahip çıkma anlayışını, Türkiye'nin geleceğine yatırım yapan insan olarak gıptayla izliyorum" diye konuştu.
Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ise, tiyatro sanatının duayenini ağırlamaktan onur duyduğunu belirterek, "61. Sanat Yılı'nı kutluyorum. Yaşamını tiyatroya ve tiyatro severlere adamış, sanatın acısını ve mutluluğunu görmüş ünlü tiyatrocumuzu İlçemizde her zaman görmekten de gurur duyacağız. Bahçelievlerimizdeki tiyatrolarımızda Nejat Uygur'un zaman zaman oyunları da sahneleniyor. Dilerim ki çok kısa zaman içinde de halkımızla kendisini yine kahkaha tufanlarında buluştururuz" şeklinde konuştu.
iha-istanbul
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2004 Çarşamba 12:08:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?