19
Mayıs
2024
Pazar
BAHÇELİEVLER - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Yazıcıoğlu'nun adı altgeçitte yaşayacak

Geçtiğimiz Eylül ayında Ankara yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Denizli Valisi Recep Yazıcıoğlu'nun adı, Bahçelievler'de bulunan, İstanbul'un en büyük alt geçidinde yaşayacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nca yapımı tamamlanan ve 14 milyon dolarlık yatırım olan alt geçidin açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yapacak.
Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, “Bürokrasi oligarşisiyle yaşamı boyunca mücadele eden, halkımızın gönlünde, yüreğinde hizmetleriyle, eserleriyle iz bırakan ve Türkiye’nin hizmet adamı olarak, insanına Devletin kapılarını ardına kadar açan rahmetli valimizin isminin ilçemizde ve İstanbul’umuzda en büyük alt geçide vererek sonsuza kadar yaşatılma kararı, halkımıza duyduğumuz saygının ve sevginin en güzel örneğidir” dedi.

Başkan Develioğlu “Büyükşehir Belediyemizce yaptırılan alt geçidin açılışına, Ankara Milletvekilimiz M.Said Yazıcıoğlu ile rahmetli valimizin oğlu M.Kemal Yazıcıoğlu ve ailesinin de katılmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2004 Perşembe 11:05:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?