22
Mayıs
2024
Çarşamba
BAHÇELİEVLER - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Yenibosna'da feci kaza

Bahçelievler Yenibosna’da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Bariyerlere çarparak alev alan araç içindeki bayan, yanarak feci şekilde can verdi.

E-5 Karayolu Avcılar istikameti Çobançeşme Mevkii’nde seyretmekte olan Erdoğan Yarıcı yönetimindeki 34 TY 2681 plakalı araca, hızla ilerleyen 34 PD 502 plakalı araç arkadan çarptı. 34 TY 2681 plakalı araç, orta refüje geçerek bariyerlere çarptı. Alev alan araçtaki Gözcü Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Rahmi Turan’ın sekreteri Oya Kayaoğlu (46) yanarak feci şekilde can verdi.

Aracın şoförü ise kazadan yaralı olarak kurtuldu. Yarıcı, yoldan geçen vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı. Alev alev yanan araç, çevreden yetişenler tarafından tüplerle söndürüldü. Oya Kayaoğlu, olay yerine gelen ambulansla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazaya neden olan aracın şoförünün ise kaçtığı belirlendi.

Olay yerine gelen Kayaoğlu’nun arkadaşları ve eşi Atilla Kayaoğlu gözyaşlarını tutmadı. Atilla Kayaoğlu, arkadaşları tarafından ticari taksi ile hastaneye gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2005 Cumartesi 14:55:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?