26
Mayıs
2024
Pazar
BAHÇELİEVLER - BAHÇELİEVLER - İSTANBUL

Hakkı Bulut’un kızına kapkaç saldırısı

İstanbul Bahçelievler’de türkücü Hakkı Bulut’un ingilizce öğretmeni olan kızı Nazlı Bulut evine giderken bir kapkaçcının saldırısına uğradı. Omuzundaki çantayı vermek istemeyen Nazlı Bulut’u kapkaçcı yerde yaklaşık 10 metre sürükledi. Kızıyla birlikte polis merkezine gelen

Hakkı Bulut, “Başbakan her şey yolunda olduğunu söylüyor ama gerçekler öyle değil. Can ve mal güvenliğimiz maalesef yeteri kadar yok”dedi.

Avcılar’daki bir okulda ingilizce öğretmenliği yapan Nazlı Bulut, dün akşam saat 20.30 sıralarında Şirinevler’deki Metrobüs durağında indi. Evine gitmek için yürüyen Nazlı Bulut’un önü henüz kimiliği belirsiz bir kişi tarafından kesildi. Kapkaçcı, Nazlı Bulut'un omuzundaki çantasını almak istedi. Çantasını vermek isteyen Nazlı Bulut yere düştü. Saldırgan, Nazlı Bulut’u yaklaşık 10 metre sürüklemesine ramen çantayı alamadı. Olay sırasında iki bacağında sıyrıklar oluşan Nazlı Bulut, sağlık kontrolünün ardından babası Hakkı Bulut ile Bahçelievler Polis Merkezi’ne geldi. Hakkı Bulut, “Kızımın önünü kesen bir kapkaçcı çantasını almak için yerde sürüklemiş. Can ve mal güvenliğimiz maalesef yeteri kadar yok" dedi.

...
Yayın Tarihi : 12 Mart 2010 Cuma 09:51:38
Güncelleme :12 Mart 2010 Cuma 09:55:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?