24
Mayıs
2024
Cuma
BAHÇELİEVLER - BAHÇELİEVLER - İSTANBUL

Şenol'dan bin 700. seminer

ÖZKAN ŞENOL'DAN BİN 700. SEMİNER

İhlas Koleji tarafından düzenlenen ve Uzman Psikolog Özkan Şenol'un konuşmacı olarak katıldığı "Etkili Anne Baba Olabilme" seminerlerinin sonuncusu İhlas Koleji Bahçelievler ve Marmaraevleri Kampüsleri Konferans Salonlarında yapıldı.

Anne babalar için çok değerli bilgileri keyifli anlatımı ile sunan Özkan Şenol yapmış olduğu seminerle kendisinin de 1700. seminerini vermiş oldu.

Seminerlerinde anne ve babaların çocuk yetiştirirken dikkat etmeleri gereken noktalara değinen Şenol, İhlas Koleji'ndeki son seminerinde daha önce yapmış olduğu seminerlerdeki önemle üstünde durduğu konulara tekrardan değindi.

Çocuk eğitiminde sabretmenin çok önemli olduğunu söyleyen Şenol, anne ve babaların günde yaklaşık 50 dakika ayırarak çocuklarını yargılamadan dinlemeleri halinde mevcut ya da oluşabilecek sorunların büyük oranda çözülebileceğine dikkat çekti.

Aile içinde meydana gelen huzursuzluğun çocuğun gelişimine zarar verdiğine dikkat çeken Şenol, anne ve babalardan aralarındaki tartışmaları çocuklarının görmeyeceği zamanlarda yapmalarını ve bunu çocuğa yansıtmamalarını istedi.

Aile olabilmenin, yaşanan ve yaşanabilecek sorunların yüzde 90 oranın çözülmesini sağlayacağını belirten Şenol, evliliğin sabırla eşdeğer olduğunu söyledi.

Konuşmasının sonunda kendisine bu imkanı veren İhlas Koleji'ne teşekkür eden Özkan Şenol'a, katkılarından dolayı İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç tarafından plaket verildi.

ÖZKAN ŞENOL'DAN BİN 700. SEMİNER
İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2010 Çarşamba 10:21:02
Güncelleme :13 Mayıs 2010 Perşembe 09:26:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?