18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAKIRKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

AKP Bakırköy Adayı Mustafaoğlu: ‘Bakırköy’ü sosyal amaçlı şirket gibi yönetmeye talibiz’

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bakırköy belediye başkan adayı Taner Mustafaoğlu, hükümete olan güvenin kendilerine yansıdığını belirterek, “Bakırköy’ü sosyal amaçlı şirket gibi yönetmeye talibiz.” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında gazetemize ziyarette bulunan Mustafaoğlu, Bakırköy’de yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mustafaoğlu, AK Parti rüzgarının Bakırköy’de kuvvetli estiğini belirterek, ilçeyi gezdiklerini, gayrimüslim vatandaşlardan sanatçılara, fakir halktan sosyal durumu iyi olanlara kadar tüm insanların teveccühü ile karşılaştıklarını ifade etti.

Bakırköy’de spor, sanat ve kültür hayatına yönelik önemli projeleri oluduğunu anlatan Mustafaoğlu, dünya çapında sporcu ve sanatçı yetiştirme konusunda iddialı. Bunun için ilçeye spor lisesi, kongre salonu ve sanatçı yetiştirecek salonlar yaptırmayı planlıyor. Belediyecilik kalitesini artırmak için Bakırköy’ü sosyal amaçlı bir şirket gibi yönetmeye talip olan Mustafaoğlu, “Kazandığımız parayı Bakırköy’e harcayacağız. Nasıl bir ilçeye talip olduğumuzu biliyoruz.” dedi.

zaman
Yayın Tarihi : 15 Mart 2004 Pazartesi 15:42:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?