19
Mayıs
2024
Pazar
BAKIRKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Bakırköy'de bir kadın bebeğiyle birlikte intihar etti

Bakırköy’de bir apartmanda eşiyle birlikte kapıcılık yapan bir kadın, 11 aylık bebeğiyle apartmanın su dolu deposuna girerek intihar etti.
Edinilen bilgiye göre, Zuhuratbaba Mahallesi Akatlar Sokak No: 17’deki Ender Apartmanı’nda kapıcılık yapan Ali Demir, saat 20.00 sıralarında evine döndüğünde kapıda bir not buldu. "Yaptıklarımdan kimse sorumlu değildir. Geldiğinizde Mert’i ve beni deponun dibinde bulacaksınız" yazılı notu okuyan Demir, hemen kapıcı dairesinin yanındaki su deposuna koştu. Deponun içine bakan Demir, eşi Ayşe Demir (26) ve 11 aylık oğlu Mert’in cesediyle karşılaştı.
Cesetler, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından depodan çıkarıldı. Baba Ali Demir, olaydan sonra sinir krizleri geçirdi. Çiftin diğer çocukları Merve’nin (9), evden çıkmadan önce babası tarafından bir komşularına bırakıldığı belirtildi. Yakınları, genç kadının ölmeyi istemesini gerektirecek bir sorunu olmadığını söylediler.
Ayşe Demir ve oğlunun cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, Ali Demir ve kızı Merve Demir Kartaltepe Polis Merkezi’ne götürüldü.
İSTANBUL - İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2004 Pazartesi 01:33:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?