19
Mayıs
2024
Pazar
BAKIRKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Bakırköy'de çıkan yangında 1 kişi yanarak can verdi!

Bakırköy Zuhuratbaba’da bir apartmanda çıkan yangında, 1 kişi yanarak hayatını kaybetti.

Yangın, gece saat 03:30 sıralarında Bakırköy Zuhuratbaba Mahallesi Şükrançiftliği Sokak’ta bulunan 5 katlı bir apartmanın ikinci katında çıktı. Alınan bilgilere göre, işsiz olduğu belirlenen ve tek başına yaşayan Volkan Ünsesli’nin, kendisine ait evinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle büyük bir patlama meydana geldi.

Patlamanın sesiyle uyanan apartman sakinleri, korkuyla kendilerini dışarı atıp itfaiye ve polise haber verdi. Yangın, kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınırken, evde yapılan incelemede 45 yaşlarındaki Volkan Ünsesli’nin yanarak hayatını kaybettiği tespit edildi.

Apartman merdivenleri ve yangının çıktığı dairenin kapısında çok miktarda içki şişeleri olduğu görüldü. Merve Kayacı isimli apartman sakini, apartmanda büyük bir patlamanın meydana geldiğini kaydederek, "Komşumuz evde tek başına yaşıyordu. Kendisinin alkol problemi vardı. Zaman zaman evine arkadaşları gelir ve hep beraber içerlerdi. Yangın anında da alkol almış olabilir" dedi.

SADIK KAHRAMAN-İSTANBUL (İHA)
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2003 Pazartesi 00:00:13
Güncelleme :13 Ocak 2004 Salı 14:31:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
eda cinar IP: 85.101.153.xxx Tarih : 25.01.2007 04:39:38
üzerinden 3 sene geçse de anlaşılamayan bu olayın nedenini kim bulacak??!!