19
Mayıs
2024
Pazar
BAKIRKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Bakırköy'de eğlence hastanede bitti

Bakırköy'de meydana gelen trafik kazasında, eğlenceden dönen 3 kişi yaralandı.


Kaza saat 04.30 sıralarında E-5 Karayolu Merter Mevkii'nde meydana geldi. Kaplama işiyle uğraşan Osman Karahan (20) ile PVC işiyle uğraşan Ahmet Ciğerci (20) adlı iki arkadaş eğlenmek için Taksim'e gitti. Burada girdikleri bir barda 20 yaşındaki Mehtap ve 23 yaşındaki Serap Amanet adlı 2 kız kardeşle tanışan gençler, geç saatlere kadar eğlendi.


Eğlence sonrasında yeni tanıştıkları arkadaşlarını da yanlarına alan Ciğerci ve Karahan, evlerine dönmek için yola çıktı. Osman Karahan'ın kullandığı 34 ACE 60 plakalı Renault marka otomobile, Merter'de Mevkii'nde arka yönden gelen Aslan Kayısıoğlu'nun (36) kullandığı 34 TBU 28 plakalı ticari taksi çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan araçlar orta refüje çarparak durabildi.


Osman Karahan ve Ahmet Ciğerci kazayı yara almadan atlatırken, ticari araç sürücüsü Aslan Kayısıoğlu ile Mehtap ve Serap Amanet kardeşler yaralandı. Kaza sonrası şoka girerek yol kenarında yatan kız kardeşleri erkek arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Yaralılar uzun süre yerde sağlık ekiplerinin gelmesini bekledi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.


Kaza nedeniyle E-5 Karayolu bir süre trafiğe kapalı kaldı.

İSTANBUL - İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2004 Pazar 15:40:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?