20
Mayıs
2024
Pazertesi
BAKIRKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Bakırköy'den Baykal geçti

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, AKP’nin ’çöküş burcu’na girdiğini söyleyerek, "Yerel seçimler Türkiye siyasetini derinden etkileyecek" dedi.

İstanbul’da dün Bakırköy İncirli Taksi Durağı’nı ziyaret ederek taksicilerin sorunlarını dinleyen Baykal daha sonra, yenilenen Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nün açılışında "İstanbul Tayyip’e mezar olacak" sloganları eşliğinde konuştu.

Baykal, şunları söyledi: "Türkiye’de bir değişim, dönüşüm işliyor. Bunlar da geldiler ve geldikleri gibi gidecekler. Artık AKP iktidarı çöküş burcuna girmiştir. İnşallah bunun sonunda, bir parti çekip gidecek ve her şey değişecek. Bakın birdenbire AKP’nin içindeki, en etkili noktalarda görev yapan insanlar oralarda barınamaz hale geldiler. Yolsuzluklar almış başını gidiyor. Türkiye tarihinin hiçbir döneminde yaşamadığı yolsuzluk olaylarının içindedir. Mücadele eden parti de CHP’dir. Ancak henüz Deniz Feneri olayının gereği yapılmadı. Nereye kadar uzanır, kimler hesap vermek zorunda kalır? Boyutu, kapsamı daha belli değil. Kimse gerçeği ebediyen saklamaya muktedir değil. Bunların hepsi ortaya çıkacak.

Türkiye sahipsiz değil

Baykal dün ayrıca Eyüp Alibeyköy Çırçır Mahallesi’ndeki Grand Atmaca Düğün Salonu’nda, 3 bin 500 kişinin partisine katılım törenine katıldı. Baykal, burada yaptığı konuşmada, "Sizler, çok değerli bir adım attınız. Türkiye’ye hep birlikte sahip çıkmalıyız. Meydanın boş olmadığını elele vererek göstereceğiz" dedi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 10:23:58
Güncelleme :10 Kasım 2008 Pazartesi 10:34:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?