24
Mayıs
2024
Cuma
BAKIRKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Başkan Erzen kirvelik yaptı

Bakırköy Belediyesi tarafından bu yıl 2.’si düzenlenen sünnet şöleni kapsamında Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, sünnet olan bir çocuğa kirvelik yaptı.

Bakırköy’de bulunan özel hastanelerin desteğiyle, aileleri dar gelirli olan 500 çocuğun sünnet ettirilmesi amaçlanıyor. Çocuklar, bugün Özel Çamlık Hastanesi’nde sünnet edilmeye başladı. Hastaneye gelen Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, sünnet olacak çocuklar tarafından karşılandı.

Erzen daha sonra, hastanede sünnet olan Süleyman Ararak’a kirvelik yaptı. Sünnet öncesi heyecanlı olduğu görülen Süleyman Ararak, doktorlar tarafından sakinleştirildi. Sünnet sırasında Belediye Başkanı Erzen, küçük Süleyman’ın yanından ayrılmadı.

Belediye Başkanı Erzen, Ararak’a bir oyuncak hediye etti. Sünnet olan çocuklara hastane önünde Erzen tarafından çeyrek altın takıldı ve hediyeler verildi. Erzen, diğer belediyelerden farklı olarak çocukları steril ortamda sünnet ettirdiklerini ifade ederek, bu yıl 500 civarında çocuğu sünnet ettirmeyi hedeflediklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2005 Cuma 13:31:03
Güncelleme :24 Haziran 2005 Cuma 14:32:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?