20
Mayıs
2024
Pazertesi
BAKIRKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

CNR'de bayram şenliği

CNR Uluslararası Fuarcılık tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek ve geçen yıl yaklaşık 1 milyon tüketiciyi ağırlayan Üreticiden Tüketiciye Fuarı, 900 firmanın katılımıyla 04 - 13 Kasım tarihleri arasında CNR EXPO’da düzenlenecek.

Metro ile ulaşımın büyük kolaylık sağladığı fuar alanına İETT’de ekstra otobüs seferleri uygulayacak. Taksim, Mecidiyeköy, Kadıköy ve Bakırköy’den fuar süresince saat başı CNR EXPO’ya ulaşım sağlanacak.

Üreticiden Tüketiciye-Alışveriş Günleri Fuarı bu yıl da Ramazan ayında tüketicileri buluşturacak. CNR Uluslararası Fuarcılık’ın organizasyonuyla düzenlenen fuara 900 firma katılacak. Gıdadan giyim eşyasına kadar bayram öncesi tüketicilerin hesaplı alışverişe doyacağı fuar bu yıl da 1 milyonun üzerinde ziyaretçiyi ağırlayacak.

10 gün boyunca, katılımcı firmaların stoklarını eritmesi ve ticaret potansiyellerini artırması hedeflenen fuarda gıdadan hazırgiyime, ayakkabıdan ev gereçlerine, kozmetik ürünlerden ev tekstiline, banyo ve mutfak aksesuarlarından çiçek ve dekoratif ürünlere, küçük ev aletlerinden kırtasiye malzemelerine kadar onbinlerce ürün sergilenecek.

İSTANBUL (İHA) -
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2004 Salı 15:06:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?