18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAKIRKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Danone Futbol Turnuvasının İstanbul şampiyonu belli oldu

Milli Eğitim Bakanlığı Danone Küçükler Futbol Türkiye Kupası İstanbul Finali, Bakırköy Belediyesi’nin katkılarıyla Şenlikköy Stadı’nda gerçekleştirildi.

Final maçını Üsküdar Altunizade Hafize Özal İlköğretim Okulu kazandı. Birinciye kupası Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Özkaya tarafından verildi.

Kupa töreninde konuşan Erzen, sporda kazanılacak başarıların okullardan gelmesi gerektiğinin altını çizdi. Erzen, "Başarı kazanmak için eğitim sisteminde yapılacak köklü değişikliklerle çocuklara spor yapmaları için vakit yaratmak gerek. Çocuklar okullarda öyle bir koşuşturmacanın içine giriyorlar ki, spora ayıracak vakitleri kalmıyor" dedi.

Şenlikköy Stadı’na çok fazla yatırım yaptıklarını söyleyen Erzen, "Ne kadar yatırım yapsak da hiçbiri çocuklara ve gençlere yapılan yatırımdan daha önemli değil. Biz sahalarımızı her zaman sizlere açıyoruz. Bu sahalar sizin" diye konuştu.

Final maçınına Türkiye Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Raşit Çetiner ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen de katıldı.

Danone’nin sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında "Hayallerinize İnanın" sloganıyla 6 yıldır devam eden ve son üç yıldır Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile gerçekleştirilen Danone 2004-2005 Küçükler Futbol Türkiye Birinciliği kapsamında Türkiye genelinde 81 ilde düzenlenen maçlar sonunda seçilecek Danone Küçükler Futbol takımının minik sporcuları, Danone Uluslar Kupası’nda Türkiye’yi temsil etmek üzere Eylül ayında Fransa’ya gidecek.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2005 Cumartesi 16:59:00
Güncelleme :11 Mayıs 2005 Çarşamba 14:30:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?