19
Mayıs
2024
Pazar
BAKIRKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Dayaktan kaçıp otoparka sığındılar

Bakırköy’de babaları Ömer Özgül (42) tarafından dövüldüklerini öne süren 12 yaşındaki S. ile 10 yaşındaki kardeşi E. sabaha karşı bir otoparka sığındı.

Bakırköy sahildeki eğlence merkezi Regata’da bir bara giden Ömer Özgül, yanında küçük yaştaki çocukları S. ile E.’yi de götürdü. Saat 04.00 sıralarında Osmaniye’deki evlerine dönen Ömer Özgül, iddiaya göre otomobilde çocuklarını dövmeye başladı. Terakki Caddesi üzerinde yavaşlayan otomobilden atlayan S. ve kardeşi E., İncirli Kapalı Otopark’ına sığındı. Ağlayarak otopark görevlisi Süleyman Erik’in yanına giden iki kardeş, görevliden kendilerini peşlerinden gelen babalarından koruyup, polise haber vermesini istediler.

‘DÖVDÜM AMA ÇOK DEĞİL’

Otoparkçının haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, çocukları Çocuk Büro Amirliği’ne götürürken, otoparka gelen ve aşırı derecede alkollü olan baba Ömer Özgül gözaltına alındı. Eşinden boşandığını, velayetleri kendisine verilen çocuklarıyla yaşadığını söyleyen baba Özgül, ‘Annelerinin dediklerini yapıyorlar. Sinirlenince dövdüm ama çok dövmedim’ diye konuştu.

YİNE BABAYA TESLİM

Babalarından şikayetçi olan kardeşlerden S. ise, ‘Babam barda zorla içki içirmeye çalıştı. İçmeyince barda dövdü sonra da otomobilde devam etti. Evde de sürekli bizi dövüyor. Bizi ona teslim etmeyin’ dedi. Ancak dün savcıya ifade veren baba Ömer Özgül, olayın bir daha meydana gelmeyeceği sözünü verince çocuklar kendisine teslim edildi.

Şefik DİNÇ/Hürriyet
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2004 Pazartesi 10:44:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?