18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAKIRKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Florya Özürlüler yaz kampı kayıtları başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren İstanbul Özürlüler Merkezi, özürlü ve özürlü ailelerinin her türlü ihtiyacına çözüm üretmeye devam ediyor.

İstanbul Özürlüler Merkezi tarafından organize edilen Florya Özürlüler Yaz Kampı bu yönde özürlü ve özürlü ailelerine sunulmuş en önemli hizmetlerden birini oluşturuyor. 

2003 yılı içinde 9.'su düzenlenen Florya Özürlüler Yaz Kampı, yaklaşık 1200 özürlü ve özürlü ailesine tatil imkanı sundu. Kamp süresince tarihi ve turistik geziler, çeşitli eğitim faaliyetleri, konserler, şenlikler, spor organizasyonları ve seminerler düzenleniyor. Ayrıca Kamp dönemlerine misafir olan yabancı ve yerli gönüllü katılımcılar özürlülerle birlikte birçok aktiviteye katılarak, özürlülerin sosyal hayata adaptasyonuna yönelik destek oluyorlar.

2004 yılında 10. dönemi düzenlenecek olan yaz kampımızda hizmet yelpazesinin genişletilerek, 1500 civarında özürlü ve özürlü yakınının misafir edilmesi planlanıyor. Ayrıca kamp süresince ulusal çapta organizasyonlar ve turnuvalar düzenlenmesi hedefleniyor. 

Yaz Kampı, her yıl olduğu gibi bu yılda Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül aylarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Florya Sosyal Tesisleri'nde  9 günlük periyotlar halinde hizmet verecek. Kamp süresince yapılan sosyal ve kültürel içerikli aktivitelerin yanı sıra sağlık konusunda verilecek seminerlerle her türlü sağlık probleminin tartışıldığı platformlar da oluşturulacak. 

Ayrıca kamp programı dahilinde bulunan gece aktivitelerinde ise tanışma, doğum günü kutlaması, çeşitli sanatçıların katılımları ile düzenlenen konserler, bilgi yarışması, yetenek yarışması, konferans, video-film gösterimi, veda partisi gibi etkinlikler de yer alacak.  

Florya Özürlüler Yaz Kampı kayıtları İstanbul Özürlüler Merkezinde yapılmaya başladı. Kayıtlar kontenjanlar dolana kadar devam edecek… 

İstanbul Özürlüler Merkezi:
Tulumbacı Sıtkı Sk. No:24 80020 Tophane-Beyoğlu / İSTANBUL
Tel                : 0212-2524200 - 2527606
E-Mail          : isom@ibb.gov.tr

ibb
Yayın Tarihi : 19 Mart 2004 Cuma 13:03:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
TAVANT TAPAN IP: 78.185.27.xxx Tarih : 14.06.2010 17:59:10

benim 2 oglum var .ikiside .hastalıda ayne kas erimesi. hastalını adı.duçan.ve benim .isteyim .sizlerdan .kampa .gitim.ve 2 gün sonra. aye sorun yüzündanve giri dündüm .ve ben gene istiyorum kendi.hastalıktan olan guruplarla gimelerini ve çenim çocuklamin o kampa katılmak.ricam bu ki.benim çocuklar dışara çikip gezemiyorlarve benim da bunu yapmaya .imkanım yok. ihtiyacim var .yarrdımlarına onlar surekli evdeler.ve eytim sorunlarida .çözülmelerini .istiyorum .ricam sizden. çocuklarımin ad.ufuk tapan uğur.