22
Mayıs
2024
Çarşamba
BAKIRKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

İnanılmaz kaza inanılmaz ameliyat

Bakırköy'de bahçede çapa yaparken bacaklarını küçük boyutta bir iş makinesi olan “çapa motoruna” kaptıran kişi, ağır yaralandı.

Yeşilköy'deki CNR Expo Fuar Merkezi'nin arkasında bulunan bahçede toprağı çapalamakta kullanılan “çapa motoru” ile çalışan Mehmet Kuruçay (65), bir süre sonra yanlışlıkla iş makinesini geri vitese taktı.

Bu sırada bacakları geri gelen motorun silindirine takılan Kuruçay'ı gören bir kişi, makineye durdurdu. Kuruçay, bu kişi tarafından bacaklarının büyük bir bölümü içeri girdiği için sıkıştığı yerden çıkartılamayınca olay yerine itfaiye ekipleri ile ambulans çağrıldı.

Gelen ekiplerce de sıkıştığı yerden kurtarılamayan Kuruçay, zaman kaybedilmemesi ve kan kaybetmemesi için iş makinesiyle ambulansa alınarak İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede, itfaiye ekiplerinin de yardımıyla doktorlar tarafından iş makinesinden kurtarılan Kuruçay, ameliyata alındı. Her iki bacağından yaralanan Kuruçay'ın özellikle sol bacağının parçalandığı öğrenildi

AA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2007 Perşembe 18:47:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?