18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAKIRKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

İstanbul-Bakırköy: Sahil yolu yine can aldı: 1 ölü, 6 yaralı

Bakırköy’de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Kaza, saat 23.30 sıralarında Ataköy Sahil Yolu’nda meydana geldi.

Sirkeci’den Atatürk Havalimanı istikametine giden Murat Erdemirler’in kullandığı 34 YA 9107 plakalı otomobil, Ataköy Sahil Yolu’nda sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu bankete çarptı. Refujdeki ağacı deviren otomobil, takla atarak, karşı yönden gelen Suphi Elbistan’ın kullandığı 34 VY 2806 plakalı aracın üzerine ters dönerek düştü.

Kazada, sürücüler Erdemirler ile Elbistan, hurda haline gelen araçlarının içinde sıkıştı. Her iki araçta bulanan ve yaralanan Murat Açıkalın, Gökhan Kahraman, Ömer Faruk Doğan, Özlem Yılmaz ile Hilal Köse ise, ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay yerine gelen Bakırköy İtfaiye ekipleri, Erdemirler ile Elbistan’ı sıkıştıkları yerden çıkarmak için çalışmalara başladı. İtfaiye ekiplerini yaklaşık 40 dakika süren çalışmaları sonucu her iki sürücü de kurtarıldı. Hastaneye kaldırılmak istenen Erdemirler yolda hayatını kaybederken, Elbistan, Özel Acıbadem Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

İSTANBUL-(İHA)
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2004 Salı 12:38:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?