17
Mayıs
2024
Cuma
BAKIRKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Küçücük barda kimse cinayeti görmemiş!

Kamuoyunda "bar cinayeti" olarak bilinen ve Yeşilköy’de bir kişinin ölümüyle sonuçlanan bıçaklı cinayetin duruşmasına dün başlandı. Kız yüzünden işlenen cinayetin tüm tanık ve sanıkları, ölen genci kimin bıçakladığını görmediklerini söyledi

İstanbul Yeşilköy’de bir süre önce barda kız meselesi yüzünden çıkan kavgada Burak Şengöçen adlı kişi bıçaklanarak öldürülmüştü. Cinayet sanığı Serhat Aslan kaçarken, Fatih Yavuz tutuklanmıştı. Ferhat Güney ve Fırat Çağrı Yıldırım ise tutuksuz yargılanmak üzere serbeset bırakılmıştı. Dün davanın duruşması vardı.

Bakırköy 5. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki ilk duruşmaya tutuklu sanık Fatih Yavuz, tutuksuz sanıklar Ferhat Güney, Fırat Çağrı Yıldırım, firari sanık Aslan’ın avukat babası Fikret Aslan, Burak’ın ailesi, cinayetin kendisi için işlendiği ileri sürülen Nurhan T. ile arkadaşı Damla E. katıldı.

Tüm sanık ve tanıklar "Bıçaklama anını görmedik. Gördüğümüzde Burak kanlar içinde yatıyordu" dedi. Firari sanık Aslan’ın avukat babası Fikret Aslan, ölen gencin babası Murat Şengöçen’e duruşmada başsağlığı diledi ve oğlunun duruşmasından çekildiğini açıkladı. Duruşma ertelendi.
Vatan Gazetesi
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2004 Cuma 09:01:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?